Bedrijfshulpverlening (BHV) en Eerste Hulp Bij Ongelukken (EHBO)

Elke werkgever is verplicht om te zorgen voor een veilige werkomgeving. Daarom wordt het voorgeschreven door de ARBO wetgeving om altijd een gecertificeerde BHV’er op de werkvloer te hebben. De hoeveelheid BHV’er hangt af van de grote van het bedrijf en het risico wat de werknemers lopen op de werkvloer. BHV’ers moeten in ieder geval 1 keer per jaar op een herhalingscursus. In deze herhalingscursus worden de BHV’ers getraind volgend de laatste regels en richtlijnen op ARBO gebied. De training wordt ingezet op het voorkomen van ongelukken. Maar ook hoe snel en veilig een gebouw te ontruimen. Verder wordt getraind om samenwerken met hulpdiensten. Daarnaast worden vaardigheden aangeleerd zodat de BHV’er een beginnende brand kan blussen.

Door EHBO toe te passen wordt verdere lichamelijke schade voorkomen tot er deskundige hulp (zoals ambulance personeel of een arts) is gekomen. De EHBO’er kan een AED- apparaat bedienen. Maar ook het aanbrengen van (wond) verband of maken van een mitella ter ondersteuning van letsel.

Voor alle handelingen zijn verschillende producten beschikbaar. Veiligheidsmaster heeft al uw producten in onze webshop voor de bedrijfshulpverlener of ehbo’er. We hebben ons assortiment met zorg samengesteld maar mocht u een vraag hebben, adviseren onze expert u graag bij het maken van de juiste keuze.

De waardering van www.veiligheidsmaster.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 21 reviews.