• Defibtech Lifeline View elektroden volwassenen
 • Defibtech Lifeline View elektroden volwassenen

Defibtech Lifeline View Elektroden

 71,00 incl.  65,14 excl.

 • Geschikt voor Defibtech Lifeline View AED
 • Elektroden voor volwassenen
 • Met pacemaker detectie
 • Na 2 jaar vervangen
 • Volwassene

  Volwassene

  Geschikt voor volwassenen
 • 2 jaar

  2 jaar

  Vervangings- termijn elektroden
Jouw prijs?

Een offerte op maat is bij ons echt een offerte op maat. Waarom? Wij willen graag je totaalaanbieder zijn. Opleider, bedrijf of particulier: iedereen verdient de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op

Zo werkt het

 • 1. Voeg de gewenste producten toe. 
 • 2. Elders goedkoper? Pas dan de prijs aan.
 • 3. Verstuur de offerte en wij gaan aan de slag.

Je offerte heeft nog geen producten.

Verder winkelen

Defibtech Lifeline View Elektroden

De Defibtech Lifeline View elektroden kunt u vervangen als de houdbaarheidsdatum is verlopen of als de AED is ingezet. U kunt de elektroden eenmalig gebruiken. De elektroden zijn geschikt voor de Defibtech Lifeline View AED. Zowel de half- als volautomatische AED. Deze elektroden zijn geschikt voor volwassenen. Bent u op zoek naar de kinderelektroden voor de Defibtech Lifeline View AED, dan kunt u deze ook bij veiligheidsmaster kopen.

Specificaties Defibtech Lifeline View Elektroden

 • AED merk: Defibtech
 • Soort AED: Lifeline View AED
 • Geschikt voor: Volwassenen
 • Houdbaarheid elektroden: 2 jaar

Verschil kinder- en volwassenelektroden

De kinderelektroden zijn afgestemd op een kinderlichaam. Hiervoor geldt een maximaal gewicht van 25 kg. Is het kind zwaarder dan kunt u de Defibtech Lifeline View elektroden voor volwassenen gebruiken. Het grootste verschil is de sterkte van de schok. Bij een volwassene ligt deze rond de 150 Joule en bij kinderen tot 50 Joule. Een tweede verschil is het plakoppervlak. Deze is bij een kinderelektrode kleiner.

Waar plaatst u de Lifeline View elektroden?

Naast de onderlinge verschillen tussen de elektroden zit er ook een verschil in de plaatsing van de elektroden. Dit is essentieel voor het succesvol inzetten van een AED. Hieronder het onderscheidt tussen kind en volwassene.

Plaatsen van elektroden bij volwassenen

Hoe plaatst u de Lifeline View elektroden? Bij een volwassen slachtoffer plaatst u de ene elektrode op de rechterborst. Net boven de tepel. De andere elektrode plaats u onder de linkerborst. Hierdoor zit het hart precies in het midden. Tijdens de reanimatie ontvangt u altijd instructies van de AED en staat het ook aangegeven. Dit geldt voor alle AED merken.

Plaatsen van elektroden bij kinderen

Wanneer een kind, onder de 25 kg, wordt gereanimeerd en het is noodzakelijk om de AED in te zetten. Dan moeten de kinderelektroden anders worden aangesloten. Bij een volwassene is dit aan de voorzijde, maar bij een kind is dit zowel op de voor- als achterzijde van het lichaam. Aan de achterzijde plaatst u de elektrode tussen de schouderbladen. De andere elektrode wordt op de voorzijde van het borstbeen geplaatst.

Het merk Defibtech

Naast Lifeline View elektroden heeft Defibtech ook verschillende AED’s op de markt. De meeste bekende AED is de Defibtech Lifeline AED. Daarnaast is er ook de Defibtech Lifeline View AED. De Lifeline View AED beschikt over een display en is meertalig. U kan eenvoudig tussen twee talen schakelen. Bijvoorbeeld  Nederlands en Engels. Daarnaast is er nog een Pro AED voor de professional. Interesse? Neem dan contact op.

Waarom moet ik mijn AED elektroden vervangen?

Elektroden moet u tijdig vervangen, omdat deze essentieel zijn voor de AED. De elektroden stellen een diagnose op basis van de schok die nodig is. Ook verliest schokabsorberende gel na verloop van tijd aan kwaliteit. Daarom vindt u op de Defibtech Lifeline View elektroden een vervaldatum. De fabrikant garandeert de kwaliteit van de elektroden voor die periode. Elektroden gebruikt u eenmalig.

Andere benamingen voor elektroden

Er worden verschillende benamingen gebruikt voor elektroden. Dit kan voor verwarring zorgen. Daarom even kort de verschillende benamingen, maar de betekenis is hetzelfde. De verschillende benamingen zijn; elektroden, AED elektroden, CPRD elektroden, defibrillatie elektroden en pads.

Wat mag u van ons verwachten?

Veiligheidsmaster staat voor betaalbare kwaliteit. Een overkill aan producten, daar zien wij de meerwaarde niet van in. Het gaat juist om kwalitatief hoogwaardige veiligheidsproducten die voor uw situatie geschikt zijn. Of u nu een bedrijf, VVE, buurt, instelling, organisatie of een particulier bent. Wij kunnen zeker iets voor u betekenen. Heeft u vragen over de Defibtech Lifeline View elektroden of zit u met een andere vraag? Wij helpen u graag.

Onze kernpunten in een notendop:

 • Al onze veiligheidsproducten zijn scherp geprijsd
 • Veiligheidsmaster is een full service bedrijf
 • Wij verkopen alleen kwaliteitsproducten
 • Achteraf betalen? Geen enkel probleem
 • Wij zijn merk onafhankelijk
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Iedereen is welkom
Lees meer

Extra informatie Defibtech Lifeline View Elektroden

Soort artikel Elektroden
Merk Defibtech
Elektroden geschikt voor Volwassenen
Houdbaarheid elektroden 2 jaar
Lees meer

Klant beoordelingen Defibtech Lifeline View Elektroden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Defibtech Lifeline View Elektroden” te beoordelen
Lees meer

Artikelen Defibtech Lifeline View Elektroden

CPR-Feedback of reanimatie feedback

CPR-feedback: wat het is en welke AED’s het hebben

Cardiopulmonale reanimatie (CPR) oftewel reanimatie feedback is een essentieel hulpmiddel om iemands leven te redden. Of het nu om een hartaanval of ander hart gerelateerd probleem gaat. CPR-feedback is een functie die sommige automatische externe defibrillatoren (AED’s) hebben om u te helpen, tijdens het reanimeren. CPR-feedback Ten eerste, als iemand een hartaanval krijgt. Dan moeten […]

Defibtech Lifeline View meertalige AED kopen

Meertalige AED: koopadvies voor (inter)nationale branches

Een meertalige AED kopen? Dat hangt af van de branche waar u in werkt. Werkt u in een internationale branche of is de voertaal op de werkvloer tweetalig? Kies dan  voor om een meertalige AED. Dit voorkomt veel problemen in in een noodsituatie. Dit geldt o.a. voor technische bedrijven, hotelwezen, universiteit, hoge scholen en de […]