• Samaritan 350P 360P Heartsine kinder elektroden en batterij
 • Samaritan 350P 360P Heartsine kinder elektroden en batterij

Heartsine Kinder Padpak

 185,00 Incl. BTW (Excl. BTW  169,72)

 • Padpak bestaat uit batterij en kinderelektroden
 • Geschikt voor de 350P, 360P en 500PAED
 • Voor kinderen tot 8 jaar, max 25 kg
 • Schokniveau van 50 Joule
 • Kind

  Kind

  Gewicht kind max 25 kg
 • 4 jaar

  4 jaar

  Vervangings- termijn elektroden
Offerte op maat aanvragen

Heartsine 350P, 360P en 500P Kinder Padpak

De Heartsine 350P, 360P en 500P Padpak zijn kinderelektroden met een batterij. Het Kinder Padpak vervangt u als de houdbaarheidsdatum is verlopen of als de AED is ingezet. U kunt de elektroden eenmalig gebruiken. De kinderelektroden zijn geschikt voor de Heartsine 350P 360P en 500P AED. Bent u op zoek naar de volwassen elektroden voor de AED’s van Heartsine, dan kunt u deze ook bij veiligheidsmaster kopen.

Specificaties Heartsine Kinder Padpak

 • AED merk: Heartsine
 • Soort AED: Samaritan 350P, 360P en 500P
 • Geschikt voor: Kinderen
 • Houdbaarheid elektroden: 4 jaar
 • Houdbaarheid batterij: 4 jaar

Verschil kinder- en volwassenelektroden

De kinderelektroden zijn afgestemd op een kinderlichaam. Hiervoor geldt een maximaal gewicht van 25 kg. Is het kind zwaarder dan kunt u de Heartsine Kinder Padpak voor volwassenen gebruiken. Het grootste verschil is de sterkte van de schok. Bij een volwassene ligt deze rond de 150 Joule en bij kinderen tot 50 Joule. Een tweede verschil is het plakoppervlak. Deze is bij een kinderelektrode kleiner.

Waar plaatst u de kinderelektroden?

Naast de onderlinge verschillen tussen de elektroden zit er ook een verschil in de plaatsing van de elektroden. Dit is essentieel voor het succesvol inzetten van een AED. Hieronder het onderscheidt tussen kind en volwassene.

Plaatsen van elektroden bij volwassenen

Hoe plaatst u de Lifeline elektroden? Bij een volwassen slachtoffer plaatst u de ene elektrode op de rechterborst. Net boven de tepel. De andere elektrode plaats u onder de linkerborst. Hierdoor zit het hart precies in het midden. Tijdens de reanimatie ontvangt u altijd instructies van de AED en staat het ook aangegeven. Dit geldt voor alle AED merken.

Plaatsen van kinderelektroden

Wanneer een kind, onder de 25 kg, wordt gereanimeerd en het is noodzakelijk om de AED in te zetten. Dan moet het Kinder Padpak anders worden aangesloten. Bij een volwassene is dit aan de voorzijde, maar bij een kind is dit op de voor- als achterzijde van het lichaam. Aan de achterzijde plaatst u de elektrode tussen de schouderbladen. De andere elektrode wordt op de voorzijde van het borstbeen geplaatst.

De AED’s van Heartsine

Heaertsine heeft verschillende AED’s op de markt. De meeste bekende AED is de Heartsine 350P AED. Daarnaast is er ook de Heartsine 360P en de Heartsine 500P AED. De 360P is het kleine broertje van de 350P. Het enige verschil is dat deze een volautomaat is. De 500P AED is een halfautomaat die ook over reanimatie feedback beschikt. Hierdoor krijgt u maximale ondersteuning tijdens het geven van hartmassage.

Waarom moet ik mijn AED elektroden vervangen?

Elektroden moet u tijdig vervangen, omdat deze essentieel zijn voor de AED. De elektroden stellen een diagnose op basis van de schok die nodig is. Ook verliest schokabsorberende gel na verloop van tijd aan kwaliteit. Daarom vindt u op de Defibtech Lifeline elektroden een vervaldatum. De fabrikant garandeert de kwaliteit van de elektroden voor die periode. Elektroden gebruikt u eenmalig.

Andere benamingen voor elektroden

Er worden verschillende benamingen gebruikt voor elektroden. Dit kan voor verwarring zorgen. Daarom even kort de verschillende benamingen, maar de betekenis is hetzelfde. De verschillende benamingen zijn; elektroden, AED elektroden, CPRD elektroden, defibrillatie elektroden en pads.

Wat mag u van ons verwachten?

Veiligheidsmaster staat voor betaalbare kwaliteit. Een overkill aan producten, daar zien wij de meerwaarde niet van in. Het gaat juist om kwalitatief hoogwaardige veiligheidsproducten die voor uw situatie geschikt zijn. Of u nu een bedrijf, VVE, buurt, instelling, organisatie of een particulier bent. Wij kunnen zeker iets voor u betekenen. Heeft u vragen over het Kinder Padpak van Heartsine of zit u met een andere vraag? Wij helpen u graag.

Onze kernpunten in een notendop:

 • Al onze veiligheidsproducten zijn scherp geprijsd
 • Veiligheidsmaster is een full service bedrijf
 • Wij verkopen alleen kwaliteitsproducten
 • Achteraf betalen? Geen enkel probleem
 • Wij zijn merk onafhankelijk
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Iedereen is welkom

Extra informatie Heartsine Kinder Padpak

Soort artikel Batterij, Elektroden
Merk Heartsine
Elektroden geschikt voor Kinderen
Houdbaarheid elektroden 2 jaar
Levensduur batterij 4 jaar

Artikelen Heartsine Kinder Padpak

CPR-Feedback of reanimatie feedback

CPR-feedback: wat het is en welke AED’s het hebben

Cardiopulmonale reanimatie (CPR) oftewel reanimatie feedback is een essentieel hulpmiddel om iemands leven te redden. Of het nu om een hartaanval of ander hart gerelateerd probleem gaat. CPR-feedback is een functie die sommige automatische externe defibrillatoren (AED’s) hebben om u te helpen, tijdens het reanimeren. CPR-feedback Ten eerste, als iemand een hartaanval krijgt. Dan moeten […]

Defibtech Lifeline View meertalige AED kopen

Meertalige AED: koopadvies voor (inter)nationale branches

Een meertalige AED kopen? Dat hangt af van de branche waar u in werkt. Werkt u in een internationale branche of is de voertaal op de werkvloer tweetalig? Kies dan  voor om een meertalige AED. Dit voorkomt veel problemen in in een noodsituatie. Dit geldt o.a. voor technische bedrijven, hotelwezen, universiteit, hoge scholen en de […]