[block id=”3484″]

[divider width=”0px” height=”30px”]

[row]

[col span__sm=”12″]

Noodverlichting

Ieder gebouw wordt ontworpen en gebouwd volgens de voorschriften van het bouwbesluit. Hierin staat beschreven dat noodverlichting verplicht is in verblijfsruimtes met meer dan 75 personen. Je dient dan niet alleen noodverlichting te hebben in de ruimte zelf, maar ook in de gang of vluchtroute die naar de dichtstbijzijnde (nood)deur leidt. De eisen hiervoor zijn ook vastgelegd in NEN-EN-1838.

Bekijk onze LED en tritium armaturen in de webshop

[/col]

[/row]
[row style=”collapse” col_bg=”rgb(24, 174, 92)” width=”full-width”]

[col span__sm=”12″]

[divider width=”0px” height=”0px” margin=”28px”]

[row_inner style=”collapse”]

[col_inner span=”8″ span__sm=”12″]

Soorten Noodverlichting

‘Noodverlichting’ is een verzamelnaam voor nood-evacuatieverlichting, stand-by-verlichting, anti-paniek-verlichting en vluchtrouteverlichting. Vluchtrouteverlichting zorgt ervoor dat bij het wegvallen van de netspanning, de vluchtroutes voldoende zijn verlicht, zodat obstakels in de vluchtroute herkend worden en er veilig gebruik van de vluchtroute gemaakt kan worden. Bekijk voor een schematische weergave dit schema:

[/col_inner]
[col_inner span=”4″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”3360″ width=”85″ margin=”24px 0px 0px 12px” link=”https://www.escapelight.nl/wp-content/uploads/2016/02/escape-light-schema-noodverlichting.pdf”]

[/col_inner]

[/row_inner]
[divider width=”0px” height=”0px” margin=”20px”]

[/col]

[/row]
[divider width=”0px” height=”0px” margin=”40px”]

[row]

[col span__sm=”12″]

Welk type heb ik nodig?

Veiligheidsmaster.nl biedt een ruim assortiment. Er is voor elke werkplek situatie een passende oplossing. Naast LED combinatiearmaturen die zowel voor de verlichting als de aanduiding van de vluchtroute zorgen, bieden we stroomloze en onderhoudsvrije permanent verlichte vluchtrouteaanduiding aan. In vergelijking met elektrische armaturen is dit product over een periode van 15 jaar het voordeligst in aanschaf en gebruik. Kijk hieronder welke situatie bij u past en bestel snel, veilig en gemakkelijk via onze webshop.

Bekijk onze armaturen in de webshop

Wilt u direct kijken welke verschillende soorten er zijn? Voor een scherpe prijs en een snelle betrouwbare levering klik hier!

Wilt u advies bij het aanschaffen van uw armaturen? Neem dan contact met ons op via e-mail of live chat. Natuurlijk kunt u ook bellen met 020 – 763 0686 (lokaal tarief)

[/col]

[/row]