• Aanschaffen van SalveQuick HACCP Pleisterdispenser
 • SalveQuick HACCP Pleisterdispenser voor extra hygiene kopen
 • Salvequick 6735 navulling HACCP pleisterdispenser
 • Aanschaffen van SalveQuick HACCP Pleisterdispenser
 • SalveQuick HACCP Pleisterdispenser voor extra hygiene kopen
 • Salvequick 6735 navulling HACCP pleisterdispenser

SalveQuick HACCP Pleisterdispenser

 31,00 incl.  28,44 excl.

 • Visueel en magnetisch detecteerbaar
 • Geleverd met 70 HACCP pleisters
 • Ideaal voor de voedingsmiddelen industrie
 • Makkelijk aan te vullen met nieuwe pleisters
Jouw prijs?

Een offerte op maat is bij ons echt een offerte op maat. Waarom? Wij willen graag je totaalaanbieder zijn. Opleider, bedrijf of particulier: iedereen verdient de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op

Zo werkt het

 • 1. Voeg de gewenste producten toe. 
 • 2. Elders goedkoper? Pas dan de prijs aan.
 • 3. Verstuur de offerte en wij gaan aan de slag.

Je offerte heeft nog geen producten.

Verder winkelen

Veilig werken met de SalveQuick HACCP Pleisterdispenser

De SalveQuick HACCP Pleisterdispenser is een essentieel product voor in de keuken en of andere branche in de voedselverwerkingsindustrie. Met deze dispenser heb je altijd direct toegang tot pleisters, waardoor je snel kleine verwondingen kan behandelen. Een ander groot voordeel is dat je de BHV koffer niet hoeft te gebruiken en dus hoeft aan te vullen. Wel zo gemakkelijk in geval van nood.

Specificaties HACCP pleisterdispenser

 • Merk: Salvequick
 • 2x HACCP horecapleisters – REF 6735
 • Afmeting pleisters 72 x 19 mm + 72 x 25 mm
 • De afmeting van de dispenser is 23 x 12 x 5,5 cm

Hoe werkt deze HACCP pleisterdispenser?

De SalveQuick HACCP Pleisterdispenser is ontworpen voor een gemakkelijke en snelle toegang tot pleisters. Hier is hoe het werkt: Plaatsing en installatie: Bevestig de SalveQuick Pleisterdispenser op een geschikte locatie, zoals een muur, kast of ander oppervlak, binnen handbereik van waar wondverzorging vaak nodig is. Zorg ervoor dat de dispenser stevig en veilig is bevestigd. Trekken en scheuren: Wanneer je een pleister nodig heb, trek dan aan het tabblad of de hendel aan de onderkant van de dispenser. Hierdoor wordt de pleister uit de dispenser getrokken en klaargemaakt voor gebruik. Applicatie van de pleister: Nadat je de pleister uit de dispenser hebt getrokken, scheur je deze eenvoudigweg af bij de aangewezen breekpunt of langs de vooraf bepaalde scheurlijn. Dit zorgt ervoor dat de pleister klaar is voor direct gebruik. Aanbrengen op de wond: Plaats de pleister op de gereinigde en gedroogde wond. Druk voorzichtig op de pleister om ervoor te zorgen dat deze goed hecht. De pleister biedt bescherming en bevordert het genezingsproces van de wond. Bijvullen: Wanneer de pleisters in de dispenser opraken, kan je deze eenvoudig bijvullen. Open de dispenser volgens de instructies en plaats nieuwe pleisters in de daarvoor bestemde ruimte. Sluit de dispenser weer af en hij is klaar voor gebruik.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de SalveQuick HACCP Pleisterdispenser?

Snelle en eenvoudige applicatie: De SalveQuick Pleisterdispenser maakt het aanbrengen van pleisters snel en moeiteloos. Met slechts één handbeweging trekt u een pleister uit de dispenser en plaatst u deze direct op de wond. Geen gedoe meer met individuele verpakkingen of het zoeken naar de juiste maat pleister. Hygiënisch en beschermd: De dispenser is ontworpen om de pleisters hygiënisch te bewaren en te beschermen tegen vuil en verontreinigingen. De pleisters blijven schoon en steriel in de dispenser, klaar voor gebruik wanneer u ze nodig heeft. Dit zorgt voor een optimale wondhygiëne en helpt infecties te voorkomen. Veelzijdig en aanpasbaar: De SalveQuick Pleisterdispenser is verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, passend bij uw specifieke behoeften. U kunt kiezen uit verschillende pleisterformaten en de dispenser eenvoudig bijvullen wanneer dat nodig is. Dit maakt het geschikt voor diverse situaties, of u nu thuis, op kantoor of onderweg bent. Handig en compact: De dispenser is compact en neemt weinig ruimte in beslag. U kunt hem eenvoudig bevestigen op een muur, kast of ander oppervlak, zodat de pleisters altijd binnen handbereik zijn. Dit maakt de SalveQuick pleisterdispenser ideaal voor gebruik in EHBO-kits, op werkplekken en op drukke locaties waar snelle wondverzorging van groot belang is.

Navulling SalveQuick pleisterdispenser

Zijn de pleisters bijna op? Geen probleem. Je kan eenvoudig het gewenste model bijstellen. Hieronder staan de verschillen navullingen die beschikbaar zijn voor de dispenser van Salvequick.
Model Unieke Eigenschappen Afmetingen (mm)
6036 Vuil- en waterproof plastic pleisters 72 x 19 + 72 x 25
6444 Textielpleisters met verschillende afmetingen  72 x 19 + 72 x 25
6470 Elastische pleisters voor bewegende lichaamsdelen 80 x 32 + 80 x 48
6735 HACCP horecapleisters navulling  72 x 19 + 72 x 25
6796 Extra lange HACCP pleisters(bijv. vingers, knokkels) 120 x 20
6496 Speciale pleisterformaten (bijv. vingers, knokkels) 120 x 20
6754 HACCP pleisters voor in de keuken 66 x 39 + 72 x 19
6454 Vingertoppleisters navulling 83 x 57
6943 Non woven (sensitive) pleisters  72 x 19 + 72 x 25
Lees meer

Extra informatie SalveQuick HACCP Pleisterdispenser

Merk Salvequick
Soort artikel Pleisterdispenser
Lees meer

Klant beoordelingen SalveQuick HACCP Pleisterdispenser

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SalveQuick HACCP Pleisterdispenser” te beoordelen
Lees meer